Designova HTML5 Responsive Theme Development

   loading tweets...

   preface

   Home

   Ieder ontwerp begint bij uzelf. Samen met Françoise bekijken we uw bijouterie-doos en al pratende ontstaat er een ontwerpschets dat aangepast is aan uw smaak en/of specifieke wensen. Françoise maakt in haar ontwerpen gebruik van o.a: wit-, geel- en roodgoud, zilver, edelstenen, diamanten en parels.

   Door stapsgewijs de mogelijkheden van deze materialen, in combinatie met het aan te passen stuk aan u te presenteren, kan de juiste keuze met u worden gemaakt. Op die manier ontstaat een uniek en zeer persoonlijk ontwerp dat op een speelse, moderne manier eer betuigt aan het verleden.

   Françoise is als geen ander in staat de persoonlijke voorkeuren van een klant te verwerken in een juweel. Of dit nu een juweel is dat aangepast dient te worden voor een speciale gelegenheid, of een erfstuk dat al jaren ligt te verstoffen; met de juiste aanpassing ontstaat uw favoriete juweel dat een prominente plek in uw collectie zal innemen. Voor iedere prijsklasse is een oplossing te bedenken. Neem daarom eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.

   Verstop ze niet, draag ze!

   Designova HTML5 Responsive Theme Development

   Twitter

   Mijn Klanten

   Françoise heeft van een aantal oude sieraden, een nieuw modern stuk gemaakt! Helemaal top. Mijn oude juwelen hebben een verrassend nieuw leven gekregen en ik draag het nu met plezier!
   Henk Pieters, uit Den Haag.